OTVORENI BAZENI CAPRAG

Bazeni Caprag

Bazeni Caprag nude građanima veliki olimpijski bazen te dva dječja bazena s grijanom vodom. Tu je i dječje igralište u obliku broda koje se nalazi na tartan podlozi, svlačionice i sanitarni čvorovi te ugostiteljski objekt.

Radno vrijeme:

Radnim danom od 12:00 do 20:00 sati.

Subotom, nedjeljom i blagdanom od 10:00 do 22:00 sata.

Recepcija otvorenih bazena u Capragu: 099 712 3836

Investicijsko i tekuće održavanje

Otvoreni bazeni u sisačkom Capragu (Željezari) omogućavaju građanstvu korištenje olimpijskog bazena te dva dječja bazena s grijanom vodom. Na Bazenima Caprag možete igrati odbojku na pijesku, iz popularnog brda nalazi se pješčani dio sa tri terena odbojke na pijesku . Na tartan podlozi nalazi se dječje igralište u obliku broda, pripadajuće svlačionice i sanitarni čvorovi, skladište te ugostiteljski objekt. Pokraj bazena nalazi se Sportska dvorana u Capragu (dvorana je derutna i stara te trenutno nije u funkciji) koja je u fazi izrade projekta obnove.

Poslovi na bazenu svode se stalne poslove čišćenja, dezinfekcije, zagrijavanje vode i ostalih poslova te pripreme bazena u kojem se provodi: ispuštanje vode, čišćenje školjki te preljevnih rešetki, kompletnog pranja i dezinfekcije zajedničkih prostorija i garderoba, otvaranja i ispiranja filtra bazena, zamjena oštećenih dijelova, mehaničkog čišćenja kućišta filtra, odstranjivanje unutarnje boje te nanošenje novog sloja zaštitnog premaza, čišćenje potopnih pumpi u pripremi vode, servisiranje dozirnih armatura bazenske vode, servisiranje pumpi svih bazena, bojanje bazena zaštitnim premazom i ličilački radovi.

Važan dio poslova su: otklanjanje nedostataka u sanitarnim čvorovima i tuševima, zamjena neispravnih lampi u prostorijama, servisiranje sigurnosnih ventila i vatrodojavnog sustava, deratizacija objekta, košnja i uređenje travnatih površina i otklanjanje i izmjena istrošenih segmenata  dječje igraonice u svrhu sigurnosti.

Tijekom sezone 2019. izvršeni su radovi: uređenje okoliša i hortikulture, prostorija za djelatnike, uređenje nasipa skidanjem sloja zemlje i ravnanjem površine, sadnja nove trave uz montažu stepenica s ogradom za sigurno penjanje i silaženje, natkrivanje strojarnice, uređenje sanitarnih prostora, postavljanje dvije dodatne drvene kućice za ponudu usluga hrane (fast food, sladoled i sl.).

U 2020.i 2021 godini postavljen je tobogan, toranj za spasioce, viseća (ruska) kuglana, uređen je prostor za sportove na pijesku, postavljene su protu klizne trake, sunčani sat, postavljeno je ozvučenju kompletnog prostora.