GRADSKI BAZEN

Gradski bazen Sisak

Gradski bazen Sisak središnji je objekt Športsko-rekreacijskog centra gdje je i smještena sama uprava te sportska Zajednica grada Siska te trenutno i Turistička zajednica grada Siska. Gradski bazen Sisak sastoji se od olimpijskog bazen koji ima i dodatni mali bazen za početnike i za rekreacijske programe.

Temeljne aktivnosti vezane su za plivanje, sinkronizirano plivanje, vaterpolo, ronjenje, hokej pod vodom, sportsku rekreaciju i djelatnosti udruga.

A Gradski bazen se još sastoji od :

  • Gradski bazen s tribinama

  • malog bazena

  • saune

  • trim kabineta

  • elektronske kuglane i streljane

  • gimnastičarska dvorana

Bazen kao reprezentativni športski objekt s primjerenim materijalno-tehničkim sredstvima i specijaliziranim stručnim kadrom pruža optimalne mogućnosti rada u edukaciji, športu, športskoj rekreaciji i športu invalidnih i osoba oštećena zdravlja.

Športski sadržaji na bazenu: vaterpolo, plivanje, ronjenje, obuka neplivača, teretana, aerobik,pilates, kuglana

Rekreativni program: plivanje za građanstvo, plivanjem do zdravlja, rekreacija(m), rekreacija(ž), Calmix, Aqua aerobik

Dodatne informacije

Besplatan ulaz za djecu do 3 godine

Radno vrijeme zatvorenog bazena je:

Ponedjeljak – Petak od 06:30 do 21:30 sati

Subota – nedjelja od 08:30 do 20:30 sati

Radno vrijeme vikendom podložno je promjenama zbog raznih natjecanja.

U kategoriji novosti možete pratiti aktualno radno vrijeme vikendom.

Jutarnje plivanje:

Ponedjeljak – Petak 06:30-08:00

Ono što trebate znati kada dolazite na bazen je bazenski red!!!

Dezinfekcija cijelog bazena odvija se iza svake grupe sudionika.

Analiza vode u bazenu: Link

Gradski bazen kontakti:

  • recepcija:     044 543 036, mob. br.  098 981 2890
  • dežurni:        099 484 5328
  • e-mail          info@src-sisak.hr
  • adresa          Trg grada Heindeiheima 1, 44 000 Sisak

Investicijsko i tekuće održavanje

Gradski zatvoreni bazen središnji je objekt. Sastoji se od: zatvorenog olimpijskog bazena s tribinama, malog bazena, saune, trim kabineta, kuglane i streljane, dvorane za borilačke sportove, kancelarijskog prostora i ostalih prostora. Temeljne aktivnosti vezane su za plivanje, sinkronizirano plivanje, vaterpolo, ronjenje, hokej pod vodom, sportsku rekreaciju i djelatnosti udruga.

Na objektu postoje primjerena materijalno-tehnička sredstva (semafor, dodirne ploče i ostala elektronika) i stručni kadar koji omogućava provođenje aktivnosti u edukaciji, sportu, sportskoj rekreaciji, sportu invalidnih i osoba s posebnim potrebama, te održavanje sportskih natjecanja na najvišoj razini (od državnih do međunarodnih) u plivanju, vaterpolu, ronjenju, podvodnom hokeju  i sinkroniziranom plivanju. Tijekom 2019. modernizirao se kompletan objekt. Između brojnih stalnih i redovnih poslova ugrađene su nove staklene stijenke, elektroormar, postavljen semafor za vaterpolo, nabavljena nova sredstava i strojevi za profesionalno čišćenje i automatski čistač dna bazena, opremljena dvorana s novim strunjačama za borilačke sportove, popravljena automatska kuglana, izmijenjena neispravna i dotrajala rasvjeta i ostali neophodni zahvati i poslovi.

Povećanje usluga ŠRC-a dodatno omogućavaju: Caffe bar Aqua, udruga Novi svijet, Body building klub Sisak, Češka beseda, Dijabetičko društvo Sisak, HVIDR-a Sisak i dr.