Project Description

LEDENA DVORANA ZIBEL

Ledena dvorana zibel

Ledena dvorana “Zibel” sastoji se od: ledene površine, tribine za gledatelje, dvorane za stolni tenis i plesne dvorane. Objekt okuplja velik broj djece, mladih i odraslih koji svoje aktivnosti ostvaruju kroz treninge klubova, Stolnoteniski klub Sisak, Plesni klub „Top step“, FA „Ivan Goran Kovačić“, Curling klub, Hokejaški klub, Klizački klub, školu klizanja kroz programe ŠRC-a.

Ledena dvorana Zibel može se unajmiti za potrebe treninga, utakmica, kampa, koncerata i drugih događanja. Dvorana pruža i mjesta za oglašavanje, a za više informacije slobodno nas kontaktirajte na: marketing@src-sisak.hr

Raspored klizanje za građanstvo u Ledenoj dvorani Zibel potražite na Linku.

Brušenje klizaljki utorkom ili četvrtkom od 17:00 do 18:00 sati.

Putem poziva na 0994970503 možete rezervirati termin klizanje za građanstva. Rezervacije su potrebne kako bi se pridržavali propisanih mjera i broja klizača koji je ograničen po terminu.

Kontakti Ledena dvorana Zibel:

  • Recepcija:  099 497 0503
  • Dežurni: 099 526 6324

Posjetitelji se moraju pridržavati svih epidemioloških mjera:

  • upisivanje podataka korisnika (ime i prezime, broj mobitela)
  • dezinfekcija ruku i držanje razmaka od 2 metra
  • nošenje maske tijekom boravka u objektu
  • dozvoljeni broj klizača na ledu je do 100 osoba

Investicijsko i tekuće održavanje

Ledena dvorana Zibel svoju sportsko-rekreacijsku ponudu provodi na prostorima: dvorane (ples i stolni tenis), natkrivenog klizališta s tribinama i ostalim prostorima koje koriste udruge i građani. Ovdje se okuplja veliki broj korisnika različitih profila. Sadržaji iz edukacije, sporta, sportske rekreacije i ostali sadržaji provode se na ledu i dvoranama. Pored veličanstvene građevine stalno se unapređuje objekt redovnim održavanjem i investicijskim zahvatima. Između ostalog, učinjen je: servis kompletnog rashladnog postrojenja, renovirano krovište na prostoru plesne i stolno teniske dvorane, lakiran parket, nabavljeni novi zvučnici, napravljeni transportni sanduci za prijevoz bandi, priključilo se na  vatrodojavni centar Javne vatrogasne postrojbe, uređena nova recepcija i dr. Radnici održavanja kontinuirano rade na poslovima: servisiranja kompresora, pumpi ocjeđivača, kondenzatora, baždarenju sigurnosnih ventila, spremanju amonijaka i glikola u sabirne spremnike, postavljanju ledene plohe koja zahtijeva radove montaže i demontaže prilikom pravljenja leda. Tijekom i nakon završene sezone obavljaju se ostali poslovi na gumenom tepihu, geotekstilu, ličenju linija, servisira stroj za ravnanje leda (rolbe), bruse klizaljke, atestiraju vatrogasni aparati i održavaju svi ostali uređaji i sistemi.

Ledena dvorana Zibel svoju aktivnost započinje u rujnu. Kako ŠRC Sisak ostvaruje izvrsnu suradnju s dječjim vrtićima, školama, udrugama, usluge Ledene dvorane Zibel koriste brojni građani i sportaši, a najviše školska djeca koja prolaze programe klizanja. Ukupno je tijekom 2019. godine kroz Ledenu dvoranu Zibel prošlo 33.727 korisnika.