Project Description

LEDENA DVORANA ZIBEL

Ledena dvorana zibel

Ledena dvorana “Zibel” sastoji se od: ledene površine, tribine za gledatelje, dvorane za stolni tenis i plesne dvorane. Objekt okuplja velik broj djece, mladih i odraslih koji svoje aktivnosti ostvaruju kroz treninge klubova, Stolnoteniski klub Sisak, Plesni klub „Top step“, FA „Ivan Goran Kovačić“, Curling klub, Hokejaški klub, Klizački klub, školu klizanja kroz programe ŠRC-a.

Ledena dvorana Zibel može se unajmiti za potrebe treninga, utakmica, kampa, koncerata i drugih događanja. Dvorana pruža i mjesta za oglašavanje, a za više informacije slobodno nas kontaktirajte na: marketing@src-sisak.hr

Raspored klizanje za građanstvo u Ledenoj dvorani Zibel potražite na Linku.

Brušenje klizaljki utorkom ili četvrtkom od 17:00 do 18:00 sati.

Putem poziva na 0994970503 možete rezervirati termin klizanje za građanstva. Rezervacije su potrebne kako bi se pridržavali propisanih mjera i broja klizača koji je ograničen na 25 osoba po terminu.

Upozoravamo da na ledu može biti maksimalno 25 osoba pridržavajući se svih mjera. Molimo Vas da se pridržavate svih epidemioloških mjera i poštujete pravila udaljenosti. Redovna dezinfekcija obavljat će se poslije svakog termina klizanja i treninga u trajanju od 15 minuta dok rolba priprema led.

Investicijsko i tekuće održavanje

Ledena dvorana Zibel svoju sportsko-rekreacijsku ponudu provodi na prostorima: dvorane (ples i stolni tenis), natkrivenog klizališta s tribinama i ostalim prostorima koje koriste udruge i građani. Ovdje se okuplja veliki broj korisnika različitih profila. Sadržaji iz edukacije, sporta, sportske rekreacije i ostali sadržaji provode se na ledu i dvoranama. Pored veličanstvene građevine stalno se unapređuje objekt redovnim održavanjem i investicijskim zahvatima. Između ostalog, učinjen je: servis kompletnog rashladnog postrojenja, renovirano krovište na prostoru plesne i stolno teniske dvorane, lakiran parket, nabavljeni novi zvučnici, napravljeni transportni sanduci za prijevoz bandi, priključilo se na  vatrodojavni centar Javne vatrogasne postrojbe, uređena nova recepcija i dr. Radnici održavanja kontinuirano rade na poslovima: servisiranja kompresora, pumpi ocjeđivača, kondenzatora, baždarenju sigurnosnih ventila, spremanju amonijaka i glikola u sabirne spremnike, postavljanju ledene plohe koja zahtijeva radove montaže i demontaže prilikom pravljenja leda. Tijekom i nakon završene sezone obavljaju se ostali poslovi na gumenom tepihu, geotekstilu, ličenju linija, servisira stroj za ravnanje leda (rolbe), bruse klizaljke, atestiraju vatrogasni aparati i održavaju svi ostali uređaji i sistemi.

Ledena dvorana Zibel svoju aktivnost započinje u rujnu. Kako ŠRC Sisak ostvaruje izvrsnu suradnju s dječjim vrtićima, školama, udrugama, usluge Ledene dvorane Zibel koriste brojni građani i sportaši, a najviše školska djeca koja prolaze programe klizanja. Ukupno je tijekom 2019. godine kroz Ledenu dvoranu Zibel prošlo 33.727 korisnika.