Kad je Fight Nation Championship objavio tri glavne borbe za devetu priredbu, znali smo da nas čeka pravi vatromet i to prije Nove godine. No, nismo znali kad i gdje, a sad se i to saznalo. Tako ćemo dva dana prije Božića, odnosno 23. prosinca, gledati nova MMA uzbuđenja u Sisku!

Bit će to u petak, 23. prosinca, a mnogi će moći spojiti odlazak na božićne blagdane s posjetom ovoj sportskoj priredbi prije obiteljskih okupljanja. Podsjetimo, u tri glavna meča večeri borit će se Filip ‘Nitro’ Pejić (30, 15-7-2) protiv Arlena ‘Benksa’ Ribeira (31, 12-4), Jakob Kosić (27, 2-2) protiv Đorđe Bukvića (23,3-2) te Andi Vrtačić (28, 2-1) protiv Matije Bosančića (22, 2-0).

Na FNC-u u Sisku gledat ćemo i dva dobro poznata lica. Riječ je o iskusnom Stanislavu ‘Panteri’ Krofaku (34, 9-6) koji će se boriti protiv Crnogorca Aleksandra Mihailovića (24, 3-2).

Bilo je to u Osijeku gdje je izgubio nokautom u prvoj rundi od Đorđea Bukvića (23, 4-2), a nakon toga je crnogorski borac dva puta pobijedio.

Bit će to okršaj u velter kategoriji (do 77 kg), a to je samo jedan od vrhunskih mečeva koji nas čeka 23. prosinca u Sisku.

Podsjetimo, u posljednjim mečevima pod okriljem Fight Nation Championshipa oba borca imaju poraz. ‘Pantera’ je izgubio jednoglasnom sudačkom odlukom od Patrika Čelića (23, 5-1) na ‘FNC 5’ priredbi u Zaboku, dok se Mihailović vraća nakon poraza u finalu druge sezone ‘Armagedon Jamnica Pro Sport’ MMA lige.

Ovo je samo dio što najbrže rastuća MMA organizacija u ovom dijelu Europe donosi kao poslasticu za kraj godine.

Ulaznice potražite na Eventim platformi.