Aktivna Hrvatska ponovo u Sisku!

Aktivirali smo zajedno više od 45 tisuća građana Hrvatske u posljednjih 10 godina, zajedno smo ukazivali na promjene životnih aktivnosti, poticali smo na zdraviji i aktivniji život. Zajedno s partnerima – Kineziološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatskim olimpijskim odborom te Hrvatskom liječničkom komorom obišli smo gotovo cijelu Hrvatsku. Građanima smo davali besplatne savjete, preglede, zajedno trenirali te otvarali teme u javnosti koje su nudile rješenja iz područja kineziologije, nutricionizma te zdravlja.

Projekt Aktivna Hrvatska započet je 2012. godine od strane kineziologa i entuzijasta koji su, nastavno na porazne statistike koje su govorile o neaktivnosti građana Hrvatske, željeli promijeniti našu zemlju na bolje. Danas, deset godina od početka možemo reći da smo mijenjali svijet u Hrvatskoj na bolje, da je svijest o redovnoj tjelesnoj aktivnosti ipak došla do velikog broja nas, te da smo svjesni kako sami možemo mijenjati vlastiti život na bolje.

Finalni trening jubilarne desete sezone održat ćemo u novoj sportskoj dvorani Zeleni brijeg u Sisku u subotu, 1. listopada u 11 sati. Građani Banije i dalje su u teškoćama izazvanim potresima. Ovim treningom želimo im poručiti kako nisu zaboravljeni, kako je nedavno otvaranje nove sportske dvorane prilika za jedan novi početak.

Trening će voditi tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba pod vodstvom kineziologa, rođenog Sisčanina, Patrika Kramarića.

Osiguraj svoj mjesto na www.aktivnahrvatska.hr.