GORAN BARE I MAJKE, HLADNO PIVO, BRKOVI I JONATHAN U SISKU

DVORANA ZELENI BRIJEG
SUBOTA, 14. SVIBNJA 2022.

Zagreb, 4. travnja 2022. – Jednodnevni rock događaj u Sisak dovodi Gorana Bareta i Majke, Hladno Pivo, Brkove i Jonathan, a u dvorani Zeleni brijeg nastupit će u subotu 14. svibnja.

Događaj u samom srcu Sisačko-moslavačke županije nameće se kao jedan od neizostavnih i najiščekivanijih ovog proljeća.

Goran Bare – “Teške boje”

U novoizgrađenu sisačku dvorani Zeleni brijeg dolazi veliki Goran Bare, po mnogima najveći rock pjesnik ovih prostora, a sa svojim Majkama publiku će provesti kroz više od tri desetljeća karijere i najvažnije himne rock antologije.

Jedan od naših najvećih rock bendova Hladno Pivo ove godine slavi 35 godina karijere, a uz jurnjavu kroz impresivnu karijeru i najveće hitove bit će ovo prilika da generacije fanova pjevaju himne jednog od najvažnijih bendova regije.

Hladno Pivo – “Nije sve tako sivo”

Punk-folk-wellness mašina Brkovi jedan su od koncertno najatraktivnijih i najaktivnijih bendova, a ova petorka će sisačkim će fanovima donijeti najveće hitove. Bit će to prilika i čuti novi singl “Tata ti je zao”.

Brkovi – “Tata ti je zao”

Riječki Jonathan, jedan su od najboljih live bendova cijele regije, što je potvrđeno i nedavnom Rock&Off nagradom za najboljeg koncertnog izvođača, a svojim nastupom se pridružuju popisu bendova na ovom jednodnevnom rock spektaklu.

Jonathan – “Falling”

Ulaznice su u pretprodaji na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr. Early bird cijena ulaznica je 70 kn, a vrijedi do 15. travnja. Dan nakon za dnevne ulaznice trebat će izdvojiti 80 kn, a na dan održavanja događaja trebat će izdvojiti 100 kn na ulazu.

Koncerti su sufinancirani iz natječaja Jer svirati se mora 2, kojeg provode HGU i Ministarstvo kulture i medija.