U Ledenoj dvorani Zibel obilježava se Svjetski dan klizanja.

I ove sezone Grad Sisak omogućio je sisačkim vrtičancima,(263 djece), da nauče osnovne elemente klizanja, a daljnja edukacija će se nastaviti i u prvom i drugom razredu sisačkih osnovnih škola.

U subotu, 2.12.2023., djeca iz sisačkih vrtića Sisak Stari i Sisak Novi, polaznici Škole klizanja ŠRC SISAK, razveselit će svoje roditelje prezentacijom elemenata klizanja koje su naučili pod vodstvom instruktora klizanja. U tri termina tijekom jutra, u 10,11 i 12 sati program će izvesti sve skupine vrtića, Klub hokeja na ledu Sisak i Klizački klub Zibel.

Poslijepodne sve roditelje i djecu pozivamo na Otvorena vrata u termin građanstva, ulaz besplatan.

U nedjelju, 3.12.2023. Klizački klub Zibel  i ŠRC SISAK pozivaju sve ljubitelje klizanja i one koji će to postati na Reviju umjetničkog i sinkroniziranog klizanja u 15:00 sati na kojoj će nastupati i gosti klubovi iz Zagreba. Iza revije slijedi zabavni dio, prezentacija igara na ledu u provedbi KHL SISAK.

Od 17:00 do 18:00 sati pozvani su svi gosti, roditelji i pratitelji klizanja da se druže klizajući na „WORLD DAY ICE DISCO PARTY“  na Zibelskom ledu.