Sportska dvorana namijenjena je za potrebe održavanja treninga i natjecanja u odbojci, sjedećoj odbojci, košarci, rukometu, futsalu, badmintonu, hrvanju, karateu i stolnom tenisu.

Sportska dvorana ukupne građevinske bruto površine 4.724,33 m2 funkcionalno je podijeljena na veliku i malu dvoranu te pomoćne prostorije.

Velika dvorana dijeli se na dva dijela se vertikalnim zastorom radi neometanog održavanja više sportskih aktivnosti istovremeno, a dodatno postoji i drugi vertikalni zastor radi zaštite terena za trenažnu odbojku na sjevernom dijelu dvorane. Mala dvorana opremljena je visokom stijenom za penjanje.

Teleskopske tribine na sjevernoj i južnoj strani s po 450 sjedišta sa svake strane uz fiksne tribine na južnoj strani sa 600 sjedišta čini gledalište koje može primiti ukupno 1.500 gledatelja.

Dvorana ima 8 svlačionica, ambulantu, komentatorsku sobu te prostor Caffe bara.

Dođite na otvorenje Vaše prve gradske sportske dvorane. ŠRC organizora nagradnu igru za sve posjetitelje koji će biti na odbojkaškoj utakmici, a vrijedne nagrade sisačkih obrtnika i poduzetnika iznose više od 15.000,00 kn.

Program otvaranja: