Valentina Vrbanc i Sara Radanović osvojile Sisak.

Na prvom međunarodnom pozivnom turniru u odbojci na pijesku na bazenima Caprag u Sisku u organizaciji Odbojkaškog kluba Siska i Športsko-rekreacijskog centra Sisak nastupilo je 8 ekipa koje su u Sisak došle pozivom povjerenika odbojke na pijesku hrvatskog odbojkaškog saveza gospodina Tomislava Karaule.

Ovaj odbojkaški turnir povezan je s 30. obljetnicom rada Športsko-rekreacijskog centra Sisak kao zadnji turnir na bazenima Caprag i poslastica svim našim vjernim korisnicima prije otvaranja nove sportske dvorane Zeleni brijeg u kojoj će nastupati muške i ženske selekcije odbojkaškog kluba Sisak, muška u najvišem rangu natjecanja, hrvatskoj Superligi, a djevojke u 1 b ligi.

Turnir je održan na bazenima Caprag na dva odbojkaška terena te uz majstorske poteze najboljih hrvatskih igračica odbojke na pijesku. Publika je uživala, a utakmice za prvo i drugo te treće i četvrto mjesto prenosile su se uživo preko virtualnog Šrc-a. Youtube kanala Športsko-rekaracijskog centra Sisak. Nakon turnira naši dragi natjecatelji mogli su se okupati u olimpijskom bazenu Caprag, zabaviti se na pjena partiju, spustiti niz tobogan, poslušati zabavne točke koje je izvodio Studio smijeh te svjetski mađioničar Jozo Bozo. Za sve sudionike tijekom natjecanja organizatori su organizirali hranu i piće, a nakon natjecanja bila je i prigodna večera.

Svi sudionici turnira dobili su prigodne poklone te novčane nagrade.

Nagradni fond od 15 000 kn podijeljen je svim sudionicima prvog međunarodnog turnira u odbojci na pijesku.

Fotografije za turnira možete vidjeti klikom na link.

Link vas vodi na Facebook stranice Športsko -rekaracijskog centra Sisak.

Ako želite slike veće rezolucije za objave u medijima, možete nas priupitati na marketing@src-sisak.hr.

Idući Sisak Open 2022 već je krenuo s organizacijom stoga pratite naše društvene mreže kako bi na vrijeme osigurali svoje mjesto.

 

Poredak Ekipa
1 Vrbanc / Radanović
2 Skorin / Bosnar
3 Ćubelić / Terze
4 Pokupić / Filipan
5 Marinčić / Kovačević
5 Mencl / Maričević
7 Bjelica / Čičak
7 Gnjatović / Cvetanović