Uspješno završena obuka plivanja za predškolce

Natjecanje u plivanju djece predškolskog uzrasta dječjih vrtića Sisak Stari, Sisak Novi i Petrinjčica održano je već tradicionalno jučer, 29.05.2012. na bazenu ŠRC Sisak. Obuku plivanja provodio je tijekom 2011./2012. g. naš stručni tim kineziologa ŠRC-a, a rezultate su pokazali na jučerašnjem završnom natjecanju. Rezultati su odlični, u što su se mogli uvjerit i svi prisutni. Mnogi od natjecatelja, nastavili su obuku u Plivačkom klubu.  Jedno je sigurno, Sisak polako postaje grad neplivača. Bravo za sve natjecatelje! Zahvaljujemo svim ravnateljicama, zatim tetama, koje su zajedno sa našim stručnim timom ŠRC-a iznijele najteži teret ovog programa. Važnost ovog natjecanja uvidio je i Grad Sisak, te je natjecanje uveličao i gradonačelnik grada Siska, Dinko Pintarić.

U programu je učestvovalo preko 580 djece predškolskog uzrasta. Kao i uvijek, natjecanje se odvijalo u dva dijela: prvi dio – natjecanje djece koja ne mogu samostalno preplivati 25 m i drugi dio – natjecatelji koji su mogli preplivati 25 m u velikom bazenu.

ŠRC Sisak, kao organizator nagradio je sa medaljama prva tri mjesta u muškoj i ženskoj konkurenciji u oba dijela natjecanja, a svi sudionici su dobili priznanja za sudjelovanje, i na kraju u generalnom plasmanu vrtići su nagrađeni sa peharima.

Rezultati I dijela natjecanja:

Djevojčice                                                                 Dječaci

1. Ema Viljevac                                                       1. Fran Zlomislić

2. Mia Kraljević                                                      2. Deni Velagić

3. Ena Babić                                                             3. Leon Pavičić

Rezultati natjecanja II dio

Djevojčice                                                      Dječaci

1. Ema Vlašić                                                1. Jan Puškarić

2. Tea Nurkić                                                2. Roko Senčar

3. Roza Tintor                                              3. Mario Maričević

Generalni plasman

1. Petrinjčica

2. Sisak Novi

3. Sisak Stari