REKREACIJSKA LIGA MALOG NOGOMETA GRADA SISKA

25. 03. 2009.

Sa zadovoljstvom možemo konstatirati da kreće 3. Rekreacijska liga malog nogometa grada Siska u organizaciji Športsko rekreacijskog centra Sisak. U protekle dvije godine pokazan je velik interes za rekreacijsku ligu malog nogometa, što pokazuje konstantan porast broja ekipa (prošle godine su bile prijavljene 22 ekipe). Rekreacijska liga malog nogometa je otvorena za sindikalne podružnice, poduzeća, tvtke, ustanove, udruge (građani, kvartovi, ulice i sl.), te sve ostale poklonike rekreacije i malog nogometa. U protekle dvije godine pokazalo se da betonska podloga na kojoj se igrala liga nije najidealnije rješenje. Stoga u svrhu poboljšanja kvalitete lige, te kako bi sudjelovanje u našem rekreacijskom programu bilo zanimljivije, sadržajnije, kvalitetnije, uložili smo znatna sredstva, te će se ove godine Rekreacijska liga malog nogometa igrati na UMJETNOJ TRAVI..

Nova podloga donijeti će veću sigurnost naših sudionika, bolju kvalitetu nogometa, a i ugođaj igranja na novoj podlozi će biti veći. U potekle dvije godine sve ekipe su shvatile što je rekreacijsko natjecanje, te su lige prošle u takvom ozračju, jer kao natjecanje služe za smanjenje tenzija i negativnih stresova.

Pravo nastupa u ligi nemaju igrači koji su registrirani u klubovima koji nastupaju u 1.HNL, 2.HNL, 3.HNL, te 4.ligi regija, što se ne odnosi na veterane. Također pravo nastupa nemaju igrači registrirani u 1.Hrvatskoj malonogometnoj ligi.

Pravo nastupa imaju igrači koji nastupaju u 1.Županijskoj nogometnoj ligi (ŽNL), 2.ŽNL i 3.ŽNL. Za svaku ekipu za vrijeme trajanja lige ima pravo nastupiti maksimalno dva igrača koji su registrirani u navedenim županijskim ligama. Ispunjavanjem prijave i uplatom kotizacije, koja iznosi 1.500,00 kuna ( uključen pdv), ekipa stječe pravo nastupa, a svrstava se prema vremenu pristigle prijave i uplate. Sistem najecanja ovisiti će o broju ekipa i odrediti će se nakon vaših prijava, koje će se primati najkasnije 10.04.2009.

Rekreacijska liga malog nogometa igrati će se tijekom travnja, svibnja i lipnja 2009. godine., radnim danom od 17,00-22,00 h na igralištu ŠRC-a-RC ZIBEL (Klizalište).

IZVOD IZ PRAVILA:

Ekipu sačinjava 5 igrača u polju + golman

Igra se 2x 15 minuta

Igra se prema pravilima HNS-a

Može se prijaviti neograničen broj ekipa, uz uplatu naknade(kotizacije), a igrač ima pravo nastupa za samo jednu ekipu (prva prijava)

Prijavom i uplačivanjem kotizacije ulazi se u sistem rasporeda natjecanja s kojim ćete dobiti i propozicije rekreacijske lige malog nogometa

Naknada (kotizacija) uplaćuje se na žiro račun ŠRC-a Sisak, broj:2500009-1101185223 kod Hyro AA Bank ili na recepciji bazena nakasnije do 10.04.2009.

Prijave poslati na fax 044/547-022

Sve informacije možete dobiti na tel. 534-744 i 543-048 ili na mob 098/9812-889 gospodin Marko Lončar, kao i na našoj internet stranici:  www.src-sisak.hr

Očekujemo Vas i pozdravljamo s dužnim poštovanjem