Prvenstvo Hrvatske u umjetničkom klizanju

klk zibel-1

Na klizalištu Zagrebačkog velesajma dana 14. i 15. prosinca 2019. godine održano je prvenstvo Hrvatske u umjetničkom klizanju. Za napomenuti je da je ovo drugi službeni nastup klizačkog kluba „Zibel“, koji je osnovan 2017. godine, dok je za 15 članova ovog kluba to bio prvi nastup na natjecanju.

Na ovom važnom natjecanju klizačica KLK Zibel Sara Pašić je u svojoj kategoriji osvojila prvo mjesto, dok je Nika Stanić osvojila drugo mjesto. Leonardo Hernaut je u svojoj kategoriji također osvojio prvo mjesto.

Ovaj uspjeh će biti poticaj za još bolje rezultate naših klizača, ali i priznanje za dugogodišnji rad naše trenerice prof. kineziologije Nevenke Lisak, kao i daljnja motivacija upravi kluba, te zahvala roditeljima-entuzijastima koji se  također trude da ovaj klub napreduje.

Trudeći se da svakodnevno pokazujemo najljepše strane bavljenja ovim prekrasnim sportom, želja nam je da našim članovima sport postane dio i način života, da kroz njega izgrade svoju osobnost, steknu radne navike i izrastu u zdrave ličnosti.

 

klk zibel-2 klk zibel-3 klk zibel-4