Prezentacija Curlinga

cover

Čuli ste za curling, gledali ste prilog, možda neki olimpijski dvoboj. Činilo vam se zanimljivim, izazovnim, pomalo intrigantnim jer je u našim krajevima endemska biljka. Pitali ste se gdje bi mogli okusiti čari koje nudi, probati, možda se i zaljubiti u ovaj polivalentni sport, koji pruža i tjelesnu i intelektualnu satisfakciju.

Od početka ove ledene sezone u našem dragom gradu počeo je djelovati Curling klub “Sisak”. Stupili smo na led prije 3 tjedna, napravili kratke pripreme i sada smo spremni zaraziti šire građanstvo, prenijeti ljubav i znanje stvarano godinama izvan rodnog nam grada.

Uvod u cijelu ideju dogodit će se na prezentaciji u Ledenoj dvorani Zibel. Napast ćemo vas iz dva pravca. Zagrijavanje, neizbježna prezentacija o tehnici, naravi i prirodi igre te slađi, praktični dio. Odmah prelazimo na stvar i svi zajedno pravimo prve curling korake na sisačkom ledu.

U curlingu nije važno kojeg ste spola, visine, mase, godišta, imate li tjelesni nedostatak, osoba ste s invaliditetom. U curlingu svi igraju ravnopravno i zajedno. Volja, želja, pozitivan stav jedinio je što vam treba.

Usudite li se probati? Želite investirati svoje dragocjeno vrijeme u novo iskustvo? Tražite novi i zanimljiv način rekreacije?  Vidimo se u subotu 26.1. u 18 sati u Ledenoj dvorani Zibel i ne zaboravi da je prezentacija besplatna.