ŠRC Ugostiteljstvo

Hostel Zaostrog

Jedinstveni Hostel Zaostrog nalazi se u mirnom dijelu grada, dalmatinskom mjestu Zaostrog na Makarskoj rivijeri. Udaljen samo nekoliko metara od šljunčane plaže, specijalizirani za prihvat djece i mladih, te kao takav predstavlja vrh ponude dječjeg turizma u Hrvatskoj.

Smještaj je osiguran u višekrevetnim, klimatiziranim sobama (grijanje / hlađenje) koje raspolažu vlastitim sanitarnim čvorom, LCD televizorom i mini hladnjakom. U sklopu hostela nalazi se višenamjensko sportsko igralište za nogomet, košarku, odbojku i rukomet, trgovina, zatvorena klimatizirana restoranska sala, diskoteka, kao i prekrasan maslinik idealan za realizaciju nastavnih programa.

Gostima su potpuno besplatno na raspolaganju svi sadržaji – kanui, bicikli, uloga, stolni tenis i pikado. Hostel sa svim pripadajućim sadržajima je ograđen, zatvoren i čuvan. Osim samog objekta, nalazi se i profesionalni animacijski tim kao i veliki ispomoć dječaka i nastavnika zbog boravka u Hostelu Zaostrog ne zaboravlja. Tim mladih ljudi, obrazovanih u školi, obučen je i opremljen za realizaciju najzahtjevnijih
sportsko-zabavno-animacijskih zadataka, škola plivanja za neplivače i nezaboravnih večernjih programa i tematskih večeri.

ŠRC UGOSTITELJSTVO d.o.o. putnička agencija i usluge
Sisak, Trg grada Heidenheima 1
OIB: 13857253029
IBAN: HR2024070001100411828
Tel: 098/982-1319
Email: src.ugostiteljstvo@gmail.com
Web: Hostel Zaostrog

Direktorica: Ljubica Ivšić

Službenik za informiranje: Ljubica Ivšić
Pravo na pristup informacijama i ponovnu uporabu informacija ostvaruje se podnošenjem zahtjeva službeniku za informiranje ŠRC UGOSTITELJSTVA d.o.o. na sljedeće moguće načine:
 Elektroničkom poštom službeniku za informiranje: src.ugostiteljstvo@gmail.com
 Poštom na adresu: Trg grada Heidenheima 1, 44 00 Sisak, Hrvatska na obrascu Zahtjev za pristup informacijama / Zahtjev za dopunu ili ispravak informacije / Zahtjev za ponovnu uporabu informacija

 

Zahtjev za pristup informacijama
Zahtjev za dopunu ili ispravak informacije
Zahtjev za ponovnu uporabu informacija