Hostel Zaostrog

Hostel Zaostrog

Jedinstveni Hostel Zaostrog nalazi se u mirnom dijelu grada, dalmatinskom mjestu Zaostrog na Makarskoj rivijeri. Udaljen samo nekoliko metara od šljunčane plaže, specijalizirani za prihvat djece i mladih, te kao takav predstavlja vrh ponude dječjeg turizma u Hrvatskoj.

Smještaj je osiguran u višekrevetnim, klimatiziranim sobama (grijanje / hlađenje) koje raspolažu vlastitim sanitarnim čvorom, LCD televizorom i mini hladnjakom. U sklopu hostela nalazi se višenamjensko sportsko igralište za nogomet, košarku, odbojku i rukomet, trgovina, zatvorena klimatizirana restoranska sala, diskoteka, kao i prekrasan maslinik idealan za realizaciju nastavnih programa.

Gostima su potpuno besplatno na raspolaganju svi sadržaji – kanui, bicikli, uloga, stolni tenis i pikado. Hostel sa svim pripadajućim sadržajima je ograđen, zatvoren i čuvan. Osim samog objekta, nalazi se i profesionalni animacijski tim kao i veliki ispomoć dječaka i nastavnika zbog boravka u Hostelu Zaostrog ne zaboravlja. Tim mladih ljudi, obrazovanih u školi, obučen je i opremljen za realizaciju najzahtjevnijih
sportsko-zabavno-animacijskih zadataka, škola plivanja za neplivače i nezaboravnih večernjih programa i tematskih večeri.

Osoba za kontakt: 

Ljubica Ivšić

098 9821319

E-mail: src.ugostiteljstvo@gmail.com