Postani volonter na utakmici Hrvatska vs Srbija

Radio Sisak 750x420

Uživaš pratiti sportske manifestacije i jedva čekaš još jednu utakmicu vaterpola. Sada imaš priliku biti dio sisačkih sportskih događanja i odvojiti nekoliko sati svog slobodnog vremena za pomoć pri provedbi ove dugo očekivane utakmice. Volontiraj i na nekoliko dana uz druženje i upoznavanje novih ljudi postani dio profesionalne sportske ekipe! 

CILJ VOLONTERSKE POZICIJE: Uspješna organizacija i provedba utakmice vaterpola Hrvatska – Srbija koja će se održati u Sisku.

OD VOLONTERA SE OČEKUJE: Volonteri će biti zaduženi za pomoć u organizaciji vaterpolo utakmice Hrvatska – Srbija. Organizacija uključuje vođenje članova reprezentacije od hotela do bazena, pomoć u pripremi bazena za utakmicu, šetnju gradom s članovima reprezentacije, upućivanje gledatelja na njihove tribine, doček specijalnih gostiju i sl.

KORISNIČKA SKUPINA: sudionici i posjetitelji manifestacije

VRIJEME PROVEDBE: Kratkoročno volontiranje, 4 dana, 4 sata dnevno

POČETAK: 10. ožujka 2019

ZAVRŠETAK: 13. ožujka 2019

POTREBAN BROJ VOLONTERA: 15-20

PROFIL VOLONTERA:

  • osobe od 19 do 50 godina
  • odgovornost i ozbiljnost
  • razumijevanje sportskih događanja

PRAVA VOLONTERA: Volonteri će sudjelovati na informativnom sastanku gdje će dobiti sve upute te će biti upoznati s principima rada i očekivanim zadacima. Volonteri će dobiti potvrdu o volontiranju ili će im se volonterski angažman upisati u volontersku knjižicu. Volonterima će biti osiguran gablec.

OBVEZE VOLONTERA: Uspješno i na vrijeme izvršeni zadaci.

OSOBLJE RASPOLOŽIVO VOLONTERIMA: Organizatori iz ŠRC Sisak.

KONTAKT: Volonterski centar Sisak 099/230 92 62 ili e-mail: vcs@Lda-sisak.hr