7. Rekreacisjka liga malog nogometa

P1000192[1]

Tradicionalno, 7. godinu za redom ŠRC Sisak organizira Rekreacijsku ligu malog nogometa grada Siska. Ove godine prijavilo se 14 ekipa i igra se liga jednokružnim bod sistemom. Počinje u SRIJEDU, 08. svibnja 2013. godine utakmicama 1. kola na igralištu RC Zibel Klizalište, a utakmice će se igrati srijedom i petkom od 18 do 22 sata.
Prošle godine Rekreacijska liga ŠRC-a je postala član Association minifootball Croatia, koja je krovna organizacija mininogometa u Hrvatskoj sa sjedištem u Zagrebu. Također, prošle godine je osnovana i Europska mininogometna federacija, kojoj je Hrvatska član. Naša Rekreacijska liga će i ove godine biti u sustavu mininogometnog prvenstava Hrvatske, natjecanja koje okuplja pobjednike više od 10 mininogometnih prvenstava gradova iz cijele Hrvatske. Prošle godine smo bili domaćini završnice mininogometnog prvenstva Hrvatske na kojem je nastupilo 6 ekipa.
Molimo ekipe da se drže rasporeda, a o odgodama odlučuje voditelj lige koji samo u iznimnim slučajevima ima pravo odgoditi, zamijeniti ili uskladiti termin. Napominjemo da je ovo rekreacijska liga, te molimo da se svi korektno ponašaju prema djelatnicima organizatora, sucima i naročito prema igračima suprotne ekipe.
ŠRC Sisak kao organizator nagrađuje prve tri ekipe, te najboljeg strijelca peharima i medaljama, te posebnim nagradama.

Prema vašim prijavama formirana je liga:

1. SUNPROTECT
2. MLIN I PEKARE d.o.o. Sisak,
3. AUTOKUĆA CINDRIĆ
4. SUTPP
5. TISKARA CICERO & CB KELT
6. EUROART
7. CITY KEBAP
8. ZIBEL
9. CB TALE
10. GOSPODARI OTPADA
11. KORABLJA TIŠINIĆ – SHM
12. CB ACADEMIA
13. TELEMONT – CB SCALA
14. BLAKOM
Sve informacije možete dobiti na tel. broj Marka Lončara 098 9812 889 ili 044 534 744