4.TURNIR KVARTOVA GRADA SISKA U MALOM NOGOMETU

4. TURNIR KVARTOVA GRADA_v5

Po četvrti puta ŠRC Sisak odlučio je organizirati Turnir kvartova grada Siska u malom nogometu. Iz dosadašnjeg iskustva organiziranja tradicionalne Rekreacijske lige vidljivo je da je  puno sastava bilo prijavljeno pod nazivom kvarta, a za kvartove se kaže da su kolijevka malog nogometa. Ovim putem pozivamo sve amaterske kvartovske sastave iz grada Siska i okolice da se prijave na 4.Turnir kvartova grada Siska. Turnir će se održati 10.08.2019. godine  na igralištu u Petrinjskoj ulici (kvartovski naziv Naselje).

Sve će se utakmice igrati sustavom 5+1, broj sastava je neograničen, starost igrača 16+. Kotizacija za turnir iznosi  200,00 kn, a po dolasku na turnir kotizacija se vraća sastavu. Kotizacija se uvodi radi ozbiljnijeg pristupa turniru.

Početak turnira predviđen je za 9:00 h. Prijave se primaju do četvrtka 08.08.2019.godine do 19:00 h na ulazu Otvorenih bazena u Capragu, na Kupalištu Zibel kod djelatnika ŠRC-a ili na e-mail: src-sisak@src-sisak.hr.

Prilikom prijave nužno je navesti: ime sastava (naziv sastava mora označavati naziv kvarta), ime osobe za kontakt, telefonski broj/broj mobitela i e-mail adresu.

Sustav natjecanja ovisit će o broju prijavljenih sastava i odredit će se nakon vaših prijava.

ŠRC kao organizator nagrađuje prva tri sastava, te najboljeg igrača, strijelca i vratara.

Nagrade su za:
1.mjesto  –   pehar i nagrade organizatora
2.mjesto  –   pehar i nagrade organizatora
3.mjesto  –   pehar i nagrade organizatora.

Sve informacije možete dobiti na mob. 091/2514658 Mile Buinac, 098/9405490 Ivica Vidović te na internetskoj stranici: www.src-sisak.hr i  facebook stranici ŠRC-a Sisak.