Automobili Nikšić Cvječarnica Lampaši osvojila Ožujsko kup 2014. u Sisku

1.ozujskokup2014.7Završio je Ožujsko kup 2014. u Sisku. Velik broj prijavljenih ekipa, sportska atmosfera, ožujsko, roštilj…Sve to pridonijelo je vrhunskoj zabavi u kojoj su uživali svi posjetitelji Klizališta Zibel od 22. do 24. svibnja 2014. godine.
Finalnog dana, u subotu, 24.svibnja,  po sunčanom i toplom vremenu uz podršku navijača do polufinala su stigle ekipe MLADEŽ HDZ GALDOVO, ACO PONOS KRAPINA, AUTOMOBILI NIKŠIĆ CVJEČARNICA LAMPAŠI I KOROBLJA TIŠANIĆ. Utakmicu za 3. mjesto igrali su Mladež Hdz-a Galdovo i Korablja Tišanić. U regularnom djelu bilo je 3:3, a u lutriji penala bolja ekipa je bila Korablja Tišanić rezultatom 7:8 …
U finalu ekipa Aso ponos Krapina izgubila je od bolje ekipe Automobili Nikšić Cvječarnica Lampaši rezultatom 0:2… tako će ova odlična ekipa po prvi put sudjelovati i na državnoj završnici u Zadru 7.6.2014.
Pobjednička ekipa Automobili Nikšić Cvječarnica Lampaši nastupila je u sastavu:
ALEN LOVREKOVIĆ, GORAN MILNOVIĆ, JOSIP PREUČIL, DEJAN BRODARAC, PETAR TENGIĆ, BORIS BANIČEK, IVICA ADAMOVIĆ, ŽELJKO PEZELJ I ENES HAJDAREVIĆ. Čestitamo svim sudionicima, a posebno pobjedničkoj ekipi, kojoj želimo puno sreće u Zadru!